Een kerstboom brengt veel warmte en gezelligheid. Hij vult de kamer met groen en brengt daardoor de familie dichter bij elkaar. In de koude winter kruipt iedereen extra dicht bij elkaar, en de groene gloed van de kerstboom maakt het allemaal extra gezellig.

Helaas is het weer januari en is het tijd voor de kerstboom om uit huis te gaan. Dit betekend dat hij een lege plek achterlaat. De hoek die eerst groene warmte en gezelligheid uitstraalde is nu kaal en leeg. Maar dit is geen slecht ding, het geeft juist een mogelijkheid dit gat op te vullen! Extraverter dan de kerstboom krijg je het natuurlijk niet, en op lichtjes en glimmende kerstballen zit je natuurlijk ook niet meer te wachten.

Daarom bieden wij het perfecte alternatief aan. Kerstboom er uit, Wout er in! Wout brengt de groene gezelligheid en warmte die de kerstboom ook brengt, maar dan zonder lichtjes en ballen. Vervang de extraverte kerstboom met een super moderne, elegante en stoere Wout boom. En het allermooiste is, Wout hoeft niet weg, hij blijft. Kerstboom er uit, Wout er in!!

Liron Vermeulen

Author Liron Vermeulen

More posts by Liron Vermeulen

Leave a Reply

Volg WOUT ook op social media