Team Wout

Meet de boys achter Wout

Dirk

Service & Sales

Dirk is nu alweer een tijdje de motor achter Wout. Met daverend enthousiasme onderneemt hij van alles om Wout zo snel mogelijk te verspreiden door het land. Telefoontje van 'm gemist? Geen zorgen, Dirk probeert het gerust nog drie keer!

Sybren

Brand Development

Syb is de creatieve musketier. Door zijn spleetogen ziet hij alles haarscherp en valt elk stukje design op de juiste plek. Met een camera gewapend en een zak vol visitekaartjes, vind je hem in Bleiswijk, Amsterdam en Utrecht.

Bas

Aftersales & Social

Bas barst bijna uit zijn voegen van de energie. Ook wij worden er soms knettergek van. Hij spot geen vogels maar trends. Met zijn salesstrategie en marketing campagne kan hij zelfs zijn oma nog aan je slijten. Niets ten nadele van Bas' oma natuurlijk.

Henk

Logistics & Service

Henk de Tank, het nieuwste lid van het team, heeft Wout dicht aan zijn hart. Letterlijk en figuurlijk. Deze blonde god woont namelijk om de hoek bij de Bleiswijkse kassen en komt de aankomende maanden zich volledig inzetten voor onze groene missie. De term 'stagair' is hij al ontgroeit en single zal hij vast ook niet lang meer zijn. Snel je slag slaan dus!