Team Wout

Meet de boys achter Wout

Dirk

Service & Sales

Dirk is nu alweer een tijdje de motor achter Wout. Met daverend enthousiasme onderneemt hij van alles om Wout zo snel mogelijk te verspreiden door het land. Telefoontje van 'm gemist? Geen zorgen, Dirk probeert het gerust nog drie keer!

Bas

Aftersales & Social

Bas barst bijna uit zijn voegen van de energie. Ook wij worden er soms knettergek van. Hij spot geen vogels maar trends. Met zijn salesstrategie en marketing campagne kan hij zelfs zijn oma nog aan je slijten. Niets ten nadele van Bas' oma natuurlijk.

Sybren

Brand Development

Syb is de creatieve musketier. Door zijn spleetogen ziet hij alles haarscherp en valt elk stukje design op de juiste plek. Met een camera gewapend en een zak vol visitekaartjes, vind je hem in Bleiswijk, Amsterdam en Utrecht.

Henk

Logistics & Service

Henk de Tank heeft Wout dicht aan zijn hart. Letterlijk en figuurlijk. Deze blonde god woont namelijk om de hoek bij de Bleiswijkse kassen en zette zich de afgelopen maanden volledig in voor onze groene missie. Zijn stage is inmiddels ten einde, maar met zijn enthousiasme blijft Henk betrokken. Roel volgt hem op als Dirk's rechterhand!

Remko

Remko is onze cijfertovenaar, hij vreet excelsheets als ontbijt. Vanaf dag één is Remko dé financiële ruggengraat van Team Wout, maar de kans dat je hem aan de telefoon krijgt is gering. Omdat hij momenteel in Londen een slimme-mensen-studie volgt, schittert Rem helaas vaak in afwezigheid en moest hij ook de fotoshoot laten schieten. Deze stand-in was de beroerdste niet, hoewel zijn looks niet in de buurt komen van onze brunette.

Roel

Social media

In zijn vrije tijd beukt hij kilometertjes op z'n racefiets, daarna klets hij je de oren van de kop en nu maakt hij ook deel uit van Team Wout: Roel!
Tot en met juli zal hij zijn vrienden wat minder vaak zien, omdat hij zich in plaats daarvan vaak bij zijn nieuwe maat Wout bevindt. De energie die hij op zijn fiets opwekt zal hij vanaf nu in gaan zetten binnen team Wout. Hij kan niet wachten om zijn steentje bij te dragen aan Wout's groene succes.

Masha

Stage

De eerste dame binnen team Wout is een feit! Niet dat wij een kans maken, want al Masha’s aandacht gaat op aan Wout. Na haar stage bij de Efteling, keerde ze enigszins teleurgesteld over de sprookjesboom terug naar haar opleiding en laat Wout nou de ideale vent zijn om haar eindelijk een echte boom te geven om van te houden. Mede daarom heeft ze gekozen om af te studeren bij Wout en daar zijn we blij mee!

Bryan

Stage

Na Masha is Bryan de nieuwste vriend van Wout. Jong, onervaren en dus precies wat Wout nodig heeft om de schwung er in te houden. Door Bryan leerde Wout dat een beetje terughoudendheid ook niet misstaat: Nauwlettend van de zijlijn observerend kan hij plots met een vlijmscherpe actie raakschieten. Maar wees niet bang, kalm zijn is heel wat anders dan luiheid: Bryan werkt hard en is retegezellig.