Je interieur telkens omgooien met de nieuwste trends willen we natuurlijk allemaal wel, maar dat wordt dan wel een heel duur grapje. Daarom hebben wij een aantal goede tijdloze interieur tips voor je, zodat je toch een hip interieur hebt, maar je het niet maandelijks hoeft om te gooien. 

Goede basics
Goede basics zijn nu eenmaal super belangrijk. Zorg ervoor dat je een aantal mooie en goede basics koopt, denk hierbij aan een bank, stoelen, tafel etc. Deze producten hoeven niet heel uitgesproken te zijn, want zij vormen de basis van je interieur. Deze basis kan je telkens opfleuren en stylen met nieuwe trendy accessoires. Wout is natuurlijk niet basic, maar wel een goede basis voor je interieur.

Licht
Licht in huis doet wonderen. Licht? Ja echt! Je herkent het waarschijnlijk wel, in de donkere hoekjes van je huis zit je minder vaak. Daarom is het handig om een goed licht plan te maken. Dit kan je ook gewoon zelf doen, door te kijken dat je lampen plaatst op plekken waar het donker is. Warm licht zorgt voor veel sfeer. Wout is ook dol op licht, plaats hem in de buurt van het raam, en je hebt er geen kind aan.

Genoeg groen
Planten en bomen (dan bedoelen we natuurlijk gewoon onze Wout) in huis maken een interieur echt compleet. Naast dat het super trendy is om veel groen in huis te hebben, is het ook gezond. Ze filteren de lucht en zorgen voor meer productiviteit. En als we het dan over tijdloos hebben, Wout gaat minimaal 10 jaar mee en blijft shinen in huis!

Neutrale kleuren

Bij een tijdloos interieur is het handig om een kleurenpallet te maken, waarbij kleuren niet te ver uit elkaar liggen of van elkaar verschillen. En knal kleurtje op de muur is natuurlijk super leuk, maar de kans is wel aanwezig dat je hier snel op uit gekeken bent. Kijk dan ook eventjes naar je meubels en accessoires, welke kleur past hier mooi bij. Denk ook even na over alle 4 de seizoenen, in de zomer neig je toch sneller naar een felle kleur of wit. In de winter kies je eerder voor een donkere kleur. Probeer hier een goede neutrale middenweg in te vinden en pimp je woning met accessoires en onze Wout natuurlijk!

WOUT

Author WOUT

More posts by WOUT

Join the discussion One Comment

  • Marie de Jonge schreef:

    Basics zijn inderdaad belangrijk om een goed begin te maken aan je interieurontwerp. Een mooie bank, eettafel en salontafel zijn mijn basics geweest. Heb deze in dezelfde lichte kleur gekocht zodat ik eindeloos kan combineren met andere accessoires en artikelen die trendy zijn. Ook raak je op deze manier niet snel uitgekeken op je interieur.

Leave a Reply

Volg WOUT ook op social media