What is Hip? Wout is Hip!

Elke interieurgeek kent ‘What is Hip?’ wel. Het is daarom een ware eer dat Wout, als een boom van een vent, in deze winkel mag staan. Voor degene die What is Hip niet kent een kleine introductie: ‘What is Hip?’ heeft een aantal showrooms en interieurwinkels in Amsterdam en Alkmaar. Hip, blits spul is hun ding. Ze zijn sinds 2017 hard aan de weg aan het timmeren met hun eerste winkel en inmiddels dus 3 vestigingen. Je ziet vooral hippe meubels en lampen in hun zaak, maar dus ook Wout! De boom voor binnen. We hebben ze een aantal vragen gesteld.

Hoe hebben jullie Wout leren kennen?

Vanuit het moederbedrijf New Purpose – full-service projectinrichter – passen wij vaak planten toe in ons ontwerp.
Voor een kantoorinrichting is het lastig om de juiste plant te kiezen i.v.m. de verzorging die de planten nodig hebben. We zijn dan ook met Wout de uitdaging aangegaan om dit wel te kunnen toepassen zonder dat er elk jaar nieuwe planten aangeschaft moeten worden. Wij zijn inmiddels verliefd op Wout en passen het heel graag toe.

Waarom vinden jullie Wout leuk?

Wout kan je zowel op de werkvloer toepassen als in je eigen interieur en dat is precies wat bij ons past. Voor onze interieurwinkels What is Hip hebben wij ook daarom gekozen voor de Wout. De Wout heeft weinig onderhoud nodig en kan dan in elk plekje in huis worden toegepast. De pot van de Wout kan je ook zelf kiezen, waardoor het voor ons nog leuker wordt om het toe te passen! En echte eye-cather in de ruimte.

Waar zouden jullie Wout een plekje geven?

Wout past perfect in een zakelijke en particulier interieur, zowel in de slaapkamer als in de woonkamer of werkkamer. Met andere woorden; in elke ruimte waar het kan!

Meer weten over What is Hip? Check hun socials en de website.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/whatishipnl/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/whatishipnl/

WEB: https://whatiship.nl

WOUT

Author WOUT

More posts by WOUT

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Volg WOUT ook op social media