Net als vele andere Nederlanders ben ik, Wout,  met al mijn broertjes op vakantie geweest. Dan vraag jij je vast af: “waarheen dan?” Leuk dat je het vraagt!

Zo zijn al mijn broertjes met volgroeide bladerkroon op stedentrip geweest door de Benelux, op zoek naar mooie plekken om zich te huisvesten. Vele zijn daarin geslaagd, de anderen zijn nog steeds op zoek naar dé ideale standplaats om te pronken met hun groene bladerkroon.

De bomen die wat laat in de pubertijd zaten, en daarom nog wel een groeispurt konden gebruiken zijn gezellig met z’n allen op zonvakantie geweest. Verdeeld over Spaanse Costa om zo min mogelijk op te vallen tussen alle menselijke toeristen. Naast de vier liter water die ze drie keer per jaar moeten krijgen, hebben ze stiekem hier en daar wel een cocktailtje achterover getikt. Maar, ze zijn allemaal heelhuids terug gekomen met een bladerkroon waar je ‘u’ tegen zegt. Vakantie geslaagd dus!

De meer volwassen bomen die opkeken tegen alle jonkies hebben de bladerkronen bij elkaar gestoken. Uiteindelijk met z’n alle besloten om één week all-inclusive te boeken met spa-arrangement. Hier zijn alle bomen één week lang volledig in de watten gelegd. Eenmaal terug in Nederland voelde alle bomen zich herboren, en vol met energie om de lucht te zuiveren.

De thuisblijvers zonder vakantieplannen hebben ook niet stil gezeten. Zij hebben maar liefst 400 broertjes overgehaald om uit China naar Nederland te verhuizen. Deze 400 bomen zijn na een cruise van drie weken aangekomen bij Wout thuis.

Heeft u een Wout-boom thuis? Dan is deze vast en zeker blij dat u weer thuis bent! Een beetje extra aandacht kan hij nu wel gebruiken 😉

Wil jij meer avonturen van Wout zien en lezen? Volg mij dan op social media!

 

WOUT

Author WOUT

More posts by WOUT

Leave a Reply

Volg WOUT ook op social media